Tot 5 jaar garantie

Korte levertijd

 Europees product 

Een tweede E-Bike gratis? Bijna te mooi om waar te zijn. Bij ons krijgt u op alle modellen behalve de Saxonette modellen altijd de tweede E-Bike gratis. Mocht u willen combineren tussen verschillende modellen kunt u vrijblijvend een offerte opvragen. 

 

Wat is nu eigenlijk een E-Bike?

Wat is nu eigenlijk een E-Bike? Een elektrische fiets die door een elektromotor wordt aangedreven, al dan niet in combinatie met spierkracht. De elektrische fiets met zelfstandige aandrijving heet ook wel E-bike (Engels, spreek uit als: ie-baaik) en komt van electric bike. De elektrische fiets die werkt in combinatie met spierkracht, en dus alleen ondersteuning geeft, heet officieel in Nederland 'fiets met trapondersteuning'. Een dergelijke fiets wordt ook wel pedelecgenoemd (samentrekking van de Engelse woorden pedal en electric).

 

Waarom zou u voor een E-Bike kiezen? 

Als u deze vraag aan uzelf stelt, dan zorgen wij voor meer duidelijkheid. Een aantrekkelijk en schoon alternatief. De elektrische fiets is het alternatief voor de auto en het openbaar vervoer. Door regelmatig (delen) van het woon-werk verkeer te fietsen komt u frisser aan op het werk en kunt u aan het einde van de werkdag lekker uitwaaien. Daarnaast komt u op een elektrische fiets gemakkelijker vooruit en kunt u zonder veel inspanning een met hogere snelheid gereden worden dan op een gewone fiets.

 

Even kort samengevat!

Waarom u gaat overstappen op een E-Bike

-  Kostenbesparend: Brandstof wordt steeds duurder. E-Bike kost slechts een paar cent per oplaadbeurt.

-  Gezond: U voelt zich fitter en regelmatig fietsen zorgt voor minder ziekteverzuim.

-  Snel: Met minder inspanning hogere snelheden haalbaar dan met een niet-elektrische fiets.

-  Goed voor het milieu: Met een E-Bike stoot je geen schadelijke stoffen uit, zoals CO2.

-  Populair: Steeds meer werknemers gaan over op de E-Bike!

 

 

 

© 2015 - 2018 E-Bike4all Oss | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel