• Devron Perth
  Devron Perth

  De Devron Perth is de elektrische herenfiets van dit moment.
  Rijk uitgerust en verkrijgbaar in een mooi zwart matte kleur.
  De Devron Perth is verkrijgbaar in 2 framematen.

  € 1.175,00
 • -17%

  Concordia Mondia
  Concordia Mondia

  De Concordia Mondia is een van de nieuwe elektrische vouwfietsen uit onze serie van elektrische fietsen. Deze fiets heeft 3 ondersteuningsstanden bij elektrisch fietsen. De reikwijdte voor trapondersteunend fietsen is tot 80 km.

  € 1.499,00 € 1.249,00

Kiezen voor een elektrische fiets met achterwielmotor

De motor wordt achteraf in de fiets gemonteerd. Hierdoor kunt u alleen een derailleur gebruiken en dus geen naafversnellingen met een dichte kettingkast.

Derailleurversnelling worden meestal gebruikt op mountainbikes en racefietsen. Voordelen van een derailleurversnelling is dat deze een hoog bereik hebben en een laag gewicht. Een groot nadeel, voornamelijk voor de elektrische fiets, is dat ze erg onderhoudsgevoelig zijn en een hoge slijtage kennen.
 

Voordelen 

Het grootste voordeel van een achterwielmotor is dat u meer het gevoel heeft van een zetje in de rug. Dit is het tegenovergestelde van een elektrische fiets met voorwielmotor, waar u juist het gevoel krijgt dat u vooruit wordt getrokken.

Naast dat een achterwielmotor een prettige fietsbeleving geeft, stuurt een E-Bike met dit systeem ook strakker, is het gewicht van de fiets vaak lager en heeft u meer versnellingsopties waardoor u met name in heuvelachtig terrein beter af bent.

© 2015 - 2018 E-Bike4all Oss | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel